Openingsdans Bruiloft

De openingsdans op jullie bruiloft, hoe pak je dit aan? Er zijn verschillende opties:

  • Privé les: jullie bereiden in een paar uur jullie openingsdans voor
  • Groepsles: jullie volgen een cursus om meer ervaring en kennis op te doen
  • Workshop: samen met familie en vrienden volgen jullie een dansles, voorafgaand of tijdens jullie bruiloft

Privé les: Kort de tijd of behoefte aan een specifieke choreografie, dan is privé les de oplossing. De meeste paren hebben 4 uur dansles nodig voor het leren van hun openingsdans. Jullie kiezen zelf de muziek en natuurlijk kunnen wij hier bij helpen.

Wij geven privé les op doordeweekse dagen en ook in het weekend. De lessen kunnen plaatsvinden in onze dansruimte in Amsterdam-West of op een locatie naar jullie keuze.

Privé les is mogelijk vanaf EUR 85,- per uur.

Maak dan een afspraak via info@ballroomdansen.nl of telefonisch 020 681 4268. 

Private lesson: A short amount of time or in need of specific choreography for you first dance, than private lessons are the answer. We often give private lessons to couples for their wedding dance so you are in good hands.

Most couples need 4 hours of dance lessons to learn a routine/wedding dance. You pick your own music and we can help with chosing a song.

We give private lessons during the week and also in the weekends. The lessons can take place in our danceroom in Amsterdam-West or on a location of your choosing.

Private lessons are EUR 85,- per hour

Groepsles: Dé manier om meer ervaring op te doen op de dansvloer en met meer zelfvertrouwen jullie openingsdans te dansen. Wij bieden beginnerscursussen aan van 6-12 lessen waar 6 verschillende dansen worden gelest. Jullie kiezen de dans die jullie het beste ligt voor jullie openingsdans. Met een aanvullende privé les kunnen de puntjes op de i worden gezet.

Workshop: Willen jullie niet alleen op de dansvloer staan? Met een workshop worden al jullie gasten op de dansvloer gevraagd om gezamenlijk een dans te leren. 

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan jullie bruiloft een dansles te nemen met familie en/of vrienden vanaf EUR 32,- per persoon in onze danszaal in Amsterdam-West.