Beginnerscursus Stijldansen

Leer de beginselen van het stijldansen in 6-12 weken met onze Beginnerscursus. De dansen die aan bod komen zijn de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha cha cha, Rumba en Jive.

Wij vinden het belangrijk dat het dansen voor iedereen een leuke ervaring en uitdaging is. De lessen worden op een ontspannen en ongedwongen manier geven.

De eerste dansles is altijd te volgen zonder enige verplichting en is bedoeld om kennis te maken met het stijldansen.

Beginners- & Spoedcursus

In september gaan er twee soorten cursussen voor beginners van start namelijk een standaard Beginnerscursus van 1 uur en een Spoed Beginnerscursus van 1,5 uur.
Tijdens de Spoed Beginnerscursus leer je meer danspassen. Het tempo van de cursus ligt dus iets hoger, zeer geschikt voor mensen die al enige danservaring hebben of van een uitdaging houden.
 
Beginnerscursus
-Zondag 27 september om 19.30uur, 8 lessen van 1 uur (t/m 15 november), EUR 120,- per persoon voor de totale cursus, locatie Columbusplein 253 in Amsterdam

-Woensdag 30 september om 21.15uur, 8 lessen van 1 uur (t/m 18 november), EUR 120,- per persoon voor de totale cursus, locatie Bilderdijkpark 10 in Amsterdam

Spoed Beginnerscursus
-Zondag 27 september om 19.30uur, 8 lessen van 1,5 uur (t/m 15 november), EUR 180,- per persoon voor de totale cursus, locatie Columbusplein 253 in Amsterdam

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan voor een proefles. Ervaar de gezelligheid van het dansen zonder verplichtingen. Na afloop van de les is er de mogelijkheid tot inschrijving.

 

Aanmelden kan ook via info@ballroomdansen.nl of telefonisch 020 – 681 42 68.