Beginnerscursus Stijldansen

Leer de beginselen van het stijldansen in 6-12 weken met onze Beginnerscursus. De dansen die aan bod komen zijn de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha cha cha, Rumba en Jive.

Wij vinden het belangrijk dat het dansen voor iedereen een leuke ervaring en uitdaging is. De lessen worden op een ontspannen en ongedwongen manier geven.

De eerste dansles is altijd te volgen zonder enige verplichting en is bedoeld om kennis te maken met het stijldansen.

Beginners- & Spoedcursus

Op zondag 27 september om 19.30uur start er een beginnerscursus van 8 weken (1 uur) op het Columbusplein 253 in Amsterdam. Lesgeld is EUR 120,- per persoon, inclusief drankjes tijdens de les.

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan voor een proefles.

Op zondag 27 september om 19.30uur start er een SPOED beginnerscursus van 8 weken (1,5 uur) op het Columbusplein 253 in Amsterdam. Lesgeld is EUR 180,- per persoon, inclusief drankjes tijdens de les.

Tijdens deze Spoedcursus krijg je 30 minuten langer les. Er worden meer danspassen gelest dan bij de standaard Beginnerscursus. Het tempo van de cursus ligt dus iets hoger, zeer geschikt voor mensen die al enige danservaring hebben of van een uitdaging houden.

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan voor een proefles

Woensdag 30 september om 21.15uur start er een beginnerscursus van 8 weken (1 uur) in het Bilderdijkpark 10 in Amsterdam. Lesgeld is EUR 120,- per persoon, inclusief drankjes tijdens de les.

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan voor een proefles.

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan voor een proefles. Ervaar de gezelligheid van het dansen zonder verplichtingen. Na afloop van de les is er de mogelijkheid tot inschrijving.

 

Aanmelden kan ook via info@ballroomdansen.nl of telefonisch 020 – 681 42 68.